Последен соло филм за Хю Джакман в ролята на Върколака

2014-05-09 20:43:00
Последен соло филм за Хю Джакман в ролята на Върколака
Снимка: outnow.ch

Само след броени дни предстои българската премиера на високобюджетния фантастичен екшън "Х-Мен: Дни на изминалото бъдеще", в който ще видим номинирания за “Оскар” Хю Джакман за седми път в ролята на мутанта Лоугън/Върколака.

 

Любопитна подробност, че за първи път виждаме любимия на мнозина космат герой цели два пъти в рамките на около половин година. Това е така, тъй като в края на изминалата 2013 година видяхме първият соло филм за известния персонаж. Той донесе на компанията 20th Century Fox приходи в световен мащаб от над 400 милиона долара.

 

 

Малко преди лентата на режисьора Джеймс Манголд да се появи на DVD и Blu-ray пазара продуцентите от студиото оповестиха, че планират да продължат екранната история на Лоугън с поне още един игрален филм. Тази новина беше приета със смесени чувства, тъй като много от феновете бяха разочаровани от първото соло приключение на Лоугън.

 

Всичко обаче бързо бе забравено, след като за радост на феновете преди няколко седмици Хю Джакман потвърди намерението си да поеме отново ролята на Лоугън. Сценарият за новия филм все още се пише, поради, което не знаем дали филмът ще си заслужава или ще бъде поредното оръжие за приходи на студиото.

 

В интервю Джакман даде надежда на всички фенове, заявявайки: “Сценарият трябва да бъде на ниво. Харесвам “Върколакът”, но от друга страна знам, че в някои отношения можехме да свършим и по-добра работа. Имаше някои предвидими моменти и не мисля, че хората искат предвидимост, когато гледат филм за върколака. Обичам изненадите и хубавото на този герой е, че никога не си сигурен какъв ще бъде следващия му ход. Надявам се, че ще наблегнем на тези елементи в продължението”.

 

В допълнение обаче, той заяви, че предстоящия ще бъде последният соло филм за върколака, в който той ще играе главната роля. Ето и точните думи на звездата: “Нямаше да се съглася да участват във филма, ако не бях сигурен, че ще бъде по-добър от предишната част. Също така си казах, че ако направя още един филм за върколака той със сигурност ще бъде последния за мен.”

 

Снимките на комиксовия екшън се очаква да стартират през лятото на 2016-та година, а от 20th Century Fox вече потвърдиха, че световната премиера на продукцията ще се състои на 3-ти март, 2017-та.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия